Ga naar hoofdinhoud

Rijd mee op CHIO Aken

Op het CHIO Aken kun je niet alleen je favoriete eventingruiter toejuichen, je kunt ook zelf een ronde afleggen over het parcours. Virtueel welteverstaan.


Op de website van CHIO Aken is een virtuele animatie gemaakt van het parcours dat de topruiters tijdens het evenement zullen afleggen. Iedere hindernis is gedetailleerd nagebouwd op de computer met behulp van foto’s en schetsen. Paardensportfans kunnen het parcours nu beleven vanuit de positie van de ruiters en kunnen elke hindernis apart bekijken. Wil je zelf een rondje over het eventingparcours van Aken rijden? Surf dan naar de website van het CHIO.

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook