Robert Vos wint 1,50 m in Donaueschingen

De overwinning van de CSI3* 1,50 m rubriek in Duitsland ging vandaag naar Robert Vos met Carat.  Vorig jaar won deze combinatie nog een trailer door het 1,50 m te winnen in Donaueschingen. Robert Vos presteert consequent met Carat. Eind augustus wonnen zij nog het 1,50 m in Humlikon (Zwitserland). Gisteren wisten zij nog een vierde plaats in het 1,50 m op hun naam te noteren in Donaueschingen. Vandaag galoppeerde Robert Vos met Carat foutloos in 50,71 seconden over de finish. Daarmee lieten zij onder meer Pius Schwizer met Askaria het nakijken. Pius Schwizer finishte weliswaar ook foutloos, maar in een tijd van 51,28 seconden.

Eventingruiter Michael Jung werd knap derde met de bruine ruin Fischerchelsea in 51,64 seconden. In juli van dit jaar deed Michael Jung ook al goede zaken in Donaueschingen met Fischerchelsea. Toen schreef hij de CSI2* rubriek met een hoogte van 1,50 m op zijn naam.

Prijzen

Robert Vos neemt met zijn eerste plaats in deze 1,50 m rubriek 2.000 euro mee naar huis. Pius Schwizer moet genoegen nemen met 1.600 euro en Michael Jung mag 1.200 euro mee naar huis nemen.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Lees ook:

Trailer voor Robert Vos in Donaueschingen

 

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.