Ga naar hoofdinhoud

Rome Gladiators zegevieren in GCL Monaco

Marlon Zanotelli met Celena VDL Foto: LGCT / Stefano Grasso

Niet New York Empire, die hun koppositie na de eerste manche omgezet zagen in een tiende plaats in de eindrangschiking, niet topfavoriet London Knights, die nipt op de tweede plaats strandden, maar wel Rome Gladiators grepen de zege in Monaco. Over de twee manches heen, waren ze het enige team dat zonder springfouten aan de finish kwam. In de rangschikking klimt Rome Gladiators naar de derde plaats. London Knights blijft stevig aan de leiding.

Marlon Modolo Zanotelli en Constant Van Paesschen reden hun hengsten Rock ’n Roll Semilly (v. Diamant de Semilly) en Jilbert van ’t Ruytershof (v. Numero Uno) twee keer zonder een balk te raken door het parcours in de kleine piste van Monte Carlo.

Ben Maher en Martin Fuchs, samen London Knights, lieten één balk vallen over twee omlopen en bezetten de tweede plaats. Onze landgenoot Harrie Smolders stond op plaats drie als deel van de Montreal Diamonds (samen met Mark McAuley).

Klik hier voor het volledige resultaat.

Bron: Paardenkrant-horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook