Romp vierde in 1,40m CSI Arezzo - Horses.nl Ga naar hoofdinhoud

Romp vierde in 1,40m CSI Arezzo

Jesper Romo. Foto: De Paardenkrant
Ruben Romp is vanmorgen vierde geworden in het 1,40m in Arezzo Hij zadelde hiervoor Cherbourg (v. Obourg). De jonge Ier Bertram Allen ging er met de overwinning vandoor. Hij reed de negenjarige KWPN’er Zenzation (v. Solitair).

In 24,73 seconden reed Allen de tweede fase van het twee fasen-parcours foutloos rond. Hij bleef met die tijd de Brit Joseph Clayton voor. Clayton werd tweede met Quilano de Kreisker (v. Kannan). Alexander Hufenstuhl werd derde.

Ruben Romp bleef dicht in de buurt van het podium. Hij ging in 25,84 seconden over de eindstreep met zijn Cherbourg. Hendrik-Jan Schuttert werd met Up to Date HS (v. Kigali) negende en was daarmee de op één na beste Nederlander. Ruben Lamers viel ook nog net in de prijzen. Met Zomerfee van de Broekkant (v. Oklund) werd hij vijftiende.

Later vanochtend werd het 1,45m verreden. In deze rubriek trok de Zweed Jens Fredricson met zijn ervaren Lunatic (v. Landlord) aan het langste eind. In 31,07 seconden reed hij zijn vijftienjarige naar het eerste geld. De Belg Oliver Philippaerts werd tweede, gevolgd door de Italiaan Luca Maria Moneta.

Jody van Gerwen was de beste Nederlander. Met Waldemar (v. Calvados) werd zij dertiende, net voor de Nederlanders Maureen Bonder (veertiende) en Hendrik-Jan Schuttert (vijftiende).

Klik hier voor de resultaten van het 1,40m.
Klik hier voor de resultaten van het 1,45m.

Bron: Horses

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook