Ga naar hoofdinhoud

Routinier Nieberg wint Grote Prijs Nörten-Hardenberg

Lars Nieberg heeft vanmiddag met Leonie W (v. Larenco) de Grote Prijs van Nörten-Hardenberg gewonnen. Nieberg was de enige foutloze ruiter in de barrage. De piepjonge Bertram Allen legde beslag op de tweede plek met Romanov.


De jong Ier Bertram Allen finishte in 36,42 seconden, maar kreeg jammerlijk vier strafpunten. Nieberg reed een behouden rit en bleef foutloos in 41,77 seconden. De Duitser Holger Wulschner werd derde door in 37,68 seconden te finishen met vier strafpunten op het scorebord.

De barrage werd bijna volledig gedomineerd door Duitsers. Van de zes barragisten was alleen Bertram Allen van niet-Duitse afkomst.

Albert Zoer zorgde met Sam (v. Calvados) voor het beste Nederlandse resultaat. De combinatie kreeg vier strafpunten in het basisparcours en eindigde als elfde.

Klik hier voor de resultaten.

Bron: Horses

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook