Ga naar hoofdinhoud

Facebookpagina paardenfilmpjes Neknomination gestart *update*

Het omstreden drankspelletje Neknomination is inmiddels doorgedrongen tot de paardenwereld. Onder ruiters speelt echter niet het drinken de hoofdrol, maar draait het voornamelijk om een ludieke actie met paarden. Inmiddels is een speciale Facebookpagina gestart waarop alle paardenfilmpjes worden verzameld.

Grote hit is de video waarin Dennis van den Brink in carnavalskleding op zijn paard klom om achterstevoren als Dik Trom een hindernis te springen. Let vooral op zijn ‘charmante’ afstap… Maar er zijn meer ruiters die met leuke ideeën kwamen. Zo ‘springt’ Stefan Adamowizc in het roze een hindernis met een pony en laat Sander Naber zich zonder pardon in een mestwagen deponeren.

Het spelletje is omstreden omdat er vermoedelijk als gevolg van dit spel enkele doden zijn gevallen. Bij Neknomination drinken vaak jonge deelnemers in één keer een alcoholisch drankje op (‘neck’). Daarna wijzen ze een vriend aan die binnen 24 uur hetzelfde moet doen. Deze filmpjes worden meestal op Facebook of op andere social media geplaatst. Vermoedelijk doen de filmpjes met paarden nog wel een tijdje de ronde.

Update 12-2-2014
Hans Peter Minderhoud, Sjaak van der Lei (partner Adelinde Cornelissen) en Frank Schuttert hebben inmiddels ook meegedaan. Genomineerd zijn inmiddels ook onder meer Jur Vrieling, Adelinde Cornelissen, Imke Schellekens, Laurens van Lieren…

Update 13-2-2014
Bekijk hier de Facebookpagina met paardenfilmpjes. Moeite van het bekijken waard: Imke Schellekens die in Heinekenpak met Sunrise dolt in de binnenbak. Gaan de genomineerden Anky van Grunsven, Carl Hester en Tristan Tucker de uitdaging aan?

Bron: Horses.nl

3 reacties op “Facebookpagina paardenfilmpjes Neknomination gestart *update*

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook