Samenwerking tussen stoeterij Bois Margot en Pénélope Leprévost

De familie Bonnet van stoeterij Bois Margot en Pénélope Leprévost besloten te gaan samenwerken. Nadat gisteren bekend werd dat de Franse Olympische amazone de teugels had overgenomen van Saratoga Bois Margot (v. L’Arc de Triomphe) schreef Studforlife op de website dat ook het talent Qidimieux Boimargot Z (v. Qlassic Bois Margot) naar Leprévost gaat.

Onder Reynald Angot heeft achtjarige Qidimieux Boimargot Z ontwikkeld tot een talentvol springpaard. De Zangersheide goedgekeurde hengst is direct familie van Saratoga en zijn halfbroer, de KWPN goedgekeurde Hold Up Premier. Overgrootmoeder Belle Little (v. Quidam de Revel) is de moeder van de laatste twee.

Leprévost altijd bewonderd

Rodolphe Bonnet legt aan Studforlife uit: “We hebben het rijden van Pénélope Leprévost altijd bewonderd. Daarom hebben we besloten om haar ook dit jonge paard aan haar te geven. We denken dat de hengst onder haar tot het hoogste niveau kan komen.”

Bron Studforlife

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.