Ga naar hoofdinhoud

Saumur: Young riders rijden zich in de kijker

Michelle van Lanen Urchin BDe Nederlandse young riders wisten zaterdag goede resultaten neer te zetten in het Franse Saumur. Michelle van Lanen reed Urchin B (v. Jazz) in de Freestyle Test naar 72,60%, wat goed was voor een tweede plaats. Emma Peper scoorde met Westenwind (v. Werner) 70.575% en reed hiermee naar de vierde stek.

De rubriek werd gewonnen door de Duitse Sophie Holkenbrink, die Show Star (v. Sandro Hit) naar 73,825% reed. Romy Peijen eindigde met Rex (v. Jazz) als zevende. De jury beoordeelde haar proef met 68,725%.

In de Intermediaire I haalt Diederik van Silfhout net geen podiumplek, maar valt wel in de prijzen. Met Vorst D (v. Hors la Loi II) scoort hij 69,368%, goed voor een vierde plaats. Alex van Silfhout reed Locke (v. Gottwald) naar 66,421% en werd zevende. De Intermediaire I kwam op naam van de Franse Jessica Michel. Met Daimler (v. Don Davidoff) behaalde ze 71,553%.

Bij de junioren liet Anne Meulendijks zich van haar goede kant zien. In de individuele test van de CDIO reed ze MDH Ohio (v. Indoctro) naar 70,684% en eindigt daarmee als tweede. Jill Huybregts sleepte ook een prijs binnen. Zij scoorde met Eventz Zamacho Z (v. Rousseau) 70,079% en werd vierde. De Duitse Pia-Katharina Voigtländer won de rubriek door met Laetitian R (v. Lord Sinclair) een score neer te zetten van 74,50%.

In de individuele test bij de pony’s eindigde Lotte Meulendijks als derde. Met Eventz Armani (v. Aester El Nino) scoorde ze 67,289%. Rachell Fokker werd met Orchard Boginov (v. Verona’s Bo-Gi) en 63,763% achtste. Winnares van deze rubriek was de Duitse Jessica Krieg, die Ghost 41 (v. Going Top) naar 74,763% reed.

Klik hier voor alle uitslagen.

Bron: Horses.nl

2 reacties op “Saumur: Young riders rijden zich in de kijker

  • monique

    Ook niet onbelangrijk om te vermelden is volgens mij dat de debutante op deze internationale (buitenlandse) wedstrijd, Nanette Boeree, drie dagen dus bij de landenproef, de individuele proef en de kur op muziek, de beste Nederlandse deelneemster was!

  • monique

    bovenstaande opmerking heeft betrekking op de ponyruiters….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.