Ga naar hoofdinhoud

SBS6 op zoek naar juridische paardenzaken

Foto Lonneke Ruesink

Voor Mr. Frank Visser Doet Uitspraak is SBS6 op zoek naar paardenzaken. In het televisieprogramma worden hoogoplopende kwesties en conflicten opgelost door Mr. Frank Visser en Victor Brand.

De Paardenadvocaat werd voor het aanbrengen van paardenzaken benaderd door SBS6. In het programma brengt Brand de strijdende partijen eerst aan de tafel, waarna het de beurt is aan Mr. Visser, die voorheen ook optrad als de Rijdende Rechter.

Er wordt gezocht naar verschillende soorten zaken, bijvoorbeeld naar een situatie waarin een verkoper een paard met een verborgen gebrek niet wil terugnemen.

Klik hier voor meer informatie.

Bron: Paardenadvocaat

 

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook