Ga naar hoofdinhoud

Schoenmakers wint 1,40 meter in Roosendaal

Bianca Schoenmakers met Boss HDH (v. Phin Phin). Foto: Jacquelien van Tartwijk

Bianca Schoenmakers was met Dha Dha Hdh (v. Douglas) de sterkste in de Oomen Puinrecycling Prix op CSI Roosendaal. Met meer dan de helft foutloos in de eerste fase was de groep erg aan elkaar gewaagd. Ook in de tweede fase was het erg spannend met maar liefst 25 foutlozen van de 39.

Het verschil tussen Schoenmakers en de nummer 25, Henk van de Pol, was slechts acht seconden. Schoenmakers finishte in 23,94 seconden. In 24,05 seconden volgde Matas Petraitis.  Hij zadelde de merrie Soli Deo Glorija (v. Gluosnis XX). De derde prijs werd bemachtigd door Leopold van Asten met VDL Groep C Tara Z (v. Crown Z).

Nederlanders

In de rubriek werden negentien prijzen verdeeld, waarvan acht werden gewonnen door Nederlandse ruiters. Op plaats zeven eindigde Michael Greeve met Big Star Jr. KZ (v. Big Star), gevolgd door Chantal Regter met Bucefalus (v. Calvados) op plaats acht. Verder bemachtigde Kim Emmen met Audi’s Amalia (v. Lux) een tiende prijs, Rianne Nalis met haar merrie Cendy VDP (v. Triomphe de Muze) een elfde prijs en Glenn Knoester met zijn Chacco Blue-zoon Empire een twaalfde prijs. De twee laatste prijzen werden verdeeld onder Jeroen Dubbeldam met Dokyra Fortuna (v. Canturano) en Joy Lammers met Taura van de Broekkant (v. Tornado).

Klik hier voor de uitslag.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook