Schoenmakers wint 1,40 meter in Roosendaal

Bianca Schoenmakers met Boss HDH (v. Phin Phin). Foto: Jacquelien van Tartwijk

Bianca Schoenmakers was met Dha Dha Hdh (v. Douglas) de sterkste in de Oomen Puinrecycling Prix op CSI Roosendaal. Met meer dan de helft foutloos in de eerste fase was de groep erg aan elkaar gewaagd. Ook in de tweede fase was het erg spannend met maar liefst 25 foutlozen van de 39.

Het verschil tussen Schoenmakers en de nummer 25, Henk van de Pol, was slechts acht seconden. Schoenmakers finishte in 23,94 seconden. In 24,05 seconden volgde Matas Petraitis.  Hij zadelde de merrie Soli Deo Glorija (v. Gluosnis XX). De derde prijs werd bemachtigd door Leopold van Asten met VDL Groep C Tara Z (v. Crown Z).

Nederlanders

In de rubriek werden negentien prijzen verdeeld, waarvan acht werden gewonnen door Nederlandse ruiters. Op plaats zeven eindigde Michael Greeve met Big Star Jr. KZ (v. Big Star), gevolgd door Chantal Regter met Bucefalus (v. Calvados) op plaats acht. Verder bemachtigde Kim Emmen met Audi’s Amalia (v. Lux) een tiende prijs, Rianne Nalis met haar merrie Cendy VDP (v. Triomphe de Muze) een elfde prijs en Glenn Knoester met zijn Chacco Blue-zoon Empire een twaalfde prijs. De twee laatste prijzen werden verdeeld onder Jeroen Dubbeldam met Dokyra Fortuna (v. Canturano) en Joy Lammers met Taura van de Broekkant (v. Tornado).

Klik hier voor de uitslag.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.