Ga naar hoofdinhoud

Schoenmakers wint 1,40 meter in Roosendaal

Bianca Schoenmakers met Boss HDH (v. Phin Phin). Foto: Jacquelien van Tartwijk

Bianca Schoenmakers was met Dha Dha Hdh (v. Douglas) de sterkste in de Oomen Puinrecycling Prix op CSI Roosendaal. Met meer dan de helft foutloos in de eerste fase was de groep erg aan elkaar gewaagd. Ook in de tweede fase was het erg spannend met maar liefst 25 foutlozen van de 39.

Het verschil tussen Schoenmakers en de nummer 25, Henk van de Pol, was slechts acht seconden. Schoenmakers finishte in 23,94 seconden. In 24,05 seconden volgde Matas Petraitis.  Hij zadelde de merrie Soli Deo Glorija (v. Gluosnis XX). De derde prijs werd bemachtigd door Leopold van Asten met VDL Groep C Tara Z (v. Crown Z).

Nederlanders

In de rubriek werden negentien prijzen verdeeld, waarvan acht werden gewonnen door Nederlandse ruiters. Op plaats zeven eindigde Michael Greeve met Big Star Jr. KZ (v. Big Star), gevolgd door Chantal Regter met Bucefalus (v. Calvados) op plaats acht. Verder bemachtigde Kim Emmen met Audi’s Amalia (v. Lux) een tiende prijs, Rianne Nalis met haar merrie Cendy VDP (v. Triomphe de Muze) een elfde prijs en Glenn Knoester met zijn Chacco Blue-zoon Empire een twaalfde prijs. De twee laatste prijzen werden verdeeld onder Jeroen Dubbeldam met Dokyra Fortuna (v. Canturano) en Joy Lammers met Taura van de Broekkant (v. Tornado).

Klik hier voor de uitslag.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook