Ga naar hoofdinhoud

Sharbatly verkoopt Callahan aan Hamcho

Foto: Małgorzata Frysztak
De Saoedische springruiter Abdullah Al Sharbatly heeft Callahan verkocht aan de negentienjarige Syrische ruiter Ahmad Hamcho. Onlangs won Sharbatly op de Asian Games goud met de Contendro I-zoon, die voorheen onder het zadel was van Gerco Schröder.


Naast Callahan heeft de ambitieuze Ahmad Hamcho ook Coriander van ’t Vennehof van Sharbatly gekocht. Deze Triomphe de Muze-nakomeling kwam in handen van Sharbatly nadat Tatiana Dzavik de Grote Prijs van De Wolden won.

Afgelopen zondag reed Ahmad Hamcho Callahan direct in de 1,60 m Grote Prijs in de Morocco Royal Tour in Tetouan. Hierin zette de Syriër een foutloze eerste omloop neer met één tijdfout. “Ik denk dat Callahan heel goed bij Ahmad past en ik wens ze veel geluk! Ahmad gaat zeker belangrijke proeven winnen met Callahan en ik hoop dat ze zich kwalificeren voor de Wereldbekerfinale”, laat Sharbatly weten, die Callahan afgelopen voorjaar aankocht in de executoriale Eurocommerce-veiling.

Sharbatly’s toppaard Tobalio is momenteel herstellend van een lichte blessure. “Het gaat de goede kant op. Ik hoop dat hij over een aantal weken weer terug is”, vertelt Sharbatly.

Bron: Horses

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.