Ga naar hoofdinhoud

Sir Donnerhall- en Apache-veulen bovenaan BWP

Apache, vader van de veilingtopper. Foto Melanie Brevink

Afgelopen zaterdag vond het Nationaal Kampioenschap voor veulens van het BWP plaats en ook dressuurveulens namen daar aan deel. Bij de hengstveulens ging de titel naar een Sir Donnerhall-zoon en bij de merrieveulens was een Apache-dochter de beste van België.


Nelson van de Sparrenhoef (Sir Donnerhall x Weltmeyer) was de overtuigende winnaar bij de hengstveulens van het BWP. Merrieveulen Nurgella van het Mettenhof (Apache x Flemmingh) pakte de titel bij de merrieveulens. Een Charmeur-veulen genaamd Genelaar kwam op de derde plek bij de merrieveulens.

Bron: Equnews

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook