Sjaak Sleiderink nog steeds in bloedvorm en wint 1.40 m Geesteren

Sjaak Sleiderink -Fotograaf Richard Nicolaas van Vliet

Zoals wellicht bekend stopt Sjaak Sleiderink per 1 mei a.s. bij zijn huidige werkgever BWG-stables in Tubbergen, toch blijft hij tot het einde van zijn dienstverband competitief. Zo ook gisteren op het Concours Hippique Geesteren – gemeente Tubbergen – waar hij het 1,40 m op zijn naam wist te schrijven met de hengst Don Diego.

Deze maand wist Sjaak Sleiderink ook al een rankingproef van 1,45 m op zijn naam te schrijven in CSI de Peelbergen, toen reed hij nog met zijn ruin Astakkato. Dit keer had hij de bruine hengst Don Diego gezadeld voor de overwinning. Van de zesenvijftig deelnemers wisten er slechts twee het basisparcours foutloos af te sluiten. Dit waren Sjaak Sleiderink en Rob Scherphof. Met een zeer snelle barrage rit was Sjaak Sleiderink een stuk sneller dan Rob Scherphof met Davey. De tienjarige Don Diego werd voorheen uitgebracht door Gerco Schröder en later door zijn broer Ben Schröder. Sjaak Sleiderink reed een foutloze barrage in een tijd van 44,41 seconden. Rob Scherphof reed zijn barrage ook foutloos, maar in een tijd van 51,35 seconden.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Lees ook op Horses.nl: ‘Sjaak Sleiderink gaat eruit met een klapper

 

 

 

 

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.