Sjaak Sleiderink wint 1,40m Frankfurt

Op het concours in Frankfurt heeft Nederlands toptalent Sjaak Sleiderink vanmiddag het 1,40m gewonnen met W.Zarah. De Duitser Niklas Krieg werd tweede, gevolgd door landgenote Angeline Herröder.


Sleiderink, die werkzaam is voor Jeroen Dubbeldam van Stal de Sjiem, reed W.Zarah (v. Rubert R) in 48,18 seconden naar de overwinning. Een fractie sneller dan Niklas Krieg, die met Carella (v. Clearway) in 48,22 seconden over de finish kwam. De Duitse Angeline Herröder werd derde in 49,20 seconden.

De nummer vijf van de Olympische Spelen in Londen 2012, Alberto Michan Halbinger, pakte de vierde plek, terwijl de Duitse amazone Denise Sulz vijfde werd. Tobias Woltering werd zesde, vlak voor de inmiddels 71-jarige legende Hugo Simon.

Klik hier voor de resultaten
.

Bron: Horses

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.