Ga naar hoofdinhoud

Skelton neemt leiding in tussenstand over

LAUSANNE – Wim Schröder staat niet langer aan de leiding in de tussenstand om de Wereldbeker in de West-Europese liga. Door een balkje van Eurocommerce Montreal (v.Athlet Z) werd hij ex aequo elfde in Amsterdam. Hierdoor zakte hij naar een derde plaats in de tussenstand. Voorlopig is dat echter nog ruim voldoende om aanspraak te kunnen maken op een plekje in de finale, later dit winterseizoen in Las Vegas. Nick Skelton klom middels een derde plaats in Amsterdam naar plaats één met 59 punten. Tweede staat nu Rolf-Göran Bengtsson met 50 punten, gevolgd door Wim Schröder en Lars Nieberg op plaats drie. Eric van der Vleuten staat nu zevende, Gerco Schröder elfde.JH. (overname niet toegestaan)

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook