Spaans feestje in Grote Prijs op CSI La Coruña

Zigali PS hier onder Daniel Neilson. Foto: www.arnd.nl

De barrage van de Grote Prijs van La Coruña bestond uit zeven deelnemers, waarvan vijf combinaties uit Spanje afkomstig. Met een seconde voorsprong schreef Luis Fernandez Gil Fournier met Espinosa (v. Darco) de overwinning op zijn naam. Gevolgd door landgenoot Kevin Gonzßlez de Zarate Fernßndez met Urbain des Grezils (v. L’arc de Triomphe).

Het Spaanse podium werd compleet gemaakt door Teresa Blazquez – Abascal. Zij reed de KWPN-er Carola (v. Dutch Captiol) in 38,14 seconden naar een foutloze ronde.

Top vijf

Het Spaanse feestje werd verstoord door de vierde plek van Valentine Belooussoff. Zij zadelde eveneens een negenjarige KWPN-er. Namelijk de Roven-zoon Calou. De vijfde prijs werd gewonnen door Joan Sloan-Allen met Amigo Cascada M (v. Captain Fire)

Tijdfout

Eric van der Vleuten was de enige starter voor Nederland in deze Grote Prijs. Hij zette met Zigali P S (v. Kigali) een foutloos parcours neer. Alleen noteerden ze één tijdsstrafpunt. Dit resulteerde in een achtste prijs.

Klik hier voor de uitslag.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.