Ga naar hoofdinhoud

Spaans feestje in Grote Prijs op CSI La Coruña

Zigali PS hier onder Daniel Neilson. Foto: www.arnd.nl

De barrage van de Grote Prijs van La Coruña bestond uit zeven deelnemers, waarvan vijf combinaties uit Spanje afkomstig. Met een seconde voorsprong schreef Luis Fernandez Gil Fournier met Espinosa (v. Darco) de overwinning op zijn naam. Gevolgd door landgenoot Kevin Gonzßlez de Zarate Fernßndez met Urbain des Grezils (v. L'arc de Triomphe).

Het Spaanse podium werd compleet gemaakt door Teresa Blazquez – Abascal. Zij reed de KWPN-er Carola (v. Dutch Captiol) in 38,14 seconden naar een foutloze ronde.

Top vijf

Het Spaanse feestje werd verstoord door de vierde plek van Valentine Belooussoff. Zij zadelde eveneens een negenjarige KWPN-er. Namelijk de Roven-zoon Calou. De vijfde prijs werd gewonnen door Joan Sloan-Allen met Amigo Cascada M (v. Captain Fire)

Tijdfout

Eric van der Vleuten was de enige starter voor Nederland in deze Grote Prijs. Hij zette met Zigali P S (v. Kigali) een foutloos parcours neer. Alleen noteerden ze één tijdsstrafpunt. Dit resulteerde in een achtste prijs.

Klik hier voor de uitslag.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook