Springruiter Chris Ruysen (54) overleden

De internationale springwereld is in rouw om het overlijden van Chris Ruysen. De Belgische springruiter raakte door een ongeluk enkele weken geleden in coma. Afgelopen zondag overleed hij op 54-jarige leeftijd.

Chris Ruysen boekte zowel nationale als internationale successen in de sport, onder andere met zijn eigen fokproduct Carvagio Z (v. Caritano Z). Vervolgens liep de schimmel op het internationale hoogste niveau onder Philipp Weishaupt.

Internationale carrière

Ruysen reed zijn laatste internationale concours twee jaar geleden in Opglabbeek. Daar bracht hij Trudy van Overis Z (v. Dollar Dela Pierre), Seadream (v. Stolzenberg) en Diamond Pleasure (v. Glock’s London) aan de start.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.