Ga naar hoofdinhoud

Stageplek aangeboden bij Paardenkrant-Horses.nl

De redactie van Paardenkrant-Horses.nl is op zoek naar een stagiair! Een stage bij Paardenkrant-Horses.nl, gevestigd in Doetinchem, biedt veel mogelijkheden en verschillende werkzaamheden.

Gedurende je stage ga je het redactieteam bijstaan met het maken van de Paardenkrant en de berichtgeving op Horses.nl. Afhankelijk van je eigen leerdoelen kun je diverse hippische evenementen bezoeken, interviews afnemen en verhalen maken voor Horses.nl, Paardenkrant en het bijbehorende magazine en meewerken aan verschillende projecten. Je komt te werken in een klein team waarin veel ruimte is voor persoonlijke doelen en ontwikkeling.

We zijn bij voorkeur op zoek naar een journalistiekstudent of een student van een hippische hbo-opleiding. De lengte van de stage is in overleg. De redactie bevindt zich in Doetinchem.

Geïnteresseerd? Mail je motivatie en cv naar [email protected] Voor meer informatie kun je bellen met Tamara van de Krol, 088-2944974.

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook