Ga naar hoofdinhoud

Starpower TN en Zoï Snels tweede in 1,40m

Starpower TN (v. Stakkato), hier nog onder Hanno Ellerman. Foto: Paardenkrant-Horses.nl
De Team Nijhof-hengst Starpower TN (v. Stakkato) miste onder Zoï Snels op een haar na de winst in de tweefasen 1,40m-rubriek in Roosendaal. Slechts 0,02 seconden sneller was de rit van de Luxemburger Victor Bettendorf met de merrie Colchique du Gibet (v. Chacco-Blue). 

Colchique du Gibet sprong vorig voorjaar onder Bettendorf al verschillende 1,50m- en 1,60m-proeven. Zo werd ze onder andere gestart in de Slowaakse halte van de Nations Cup in mei vorig jaar.

De afgelopen tijd heeft Bettendorf wat gas terug genomen en wordt de merrie vooral gestart in de medium tour (1,35-1,45m). Niet zonder succes: in december was er ook al de winst in een 1,40m-rubriek in Roosendaal en nu weer met een razendsnelle tijd van 29,24 seconden in de tweede fase.

Starpower TN

De KWPN-goedgekeurde Starpower TN kwam heel dicht aan die tijd en ging onder Zoï Snels in 29,26 seconden door de tweede fase van het parcours.  Met een vijfde plaats deed Leopold van Asten het met de merrie VDL Groep Alexia (v. Air Jordan Z) ook niet onaardig.

Klik hier voor de volledige uitslag

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook