Ga naar hoofdinhoud

Loting Wereldbeker: Isabell weer aan het einde

Madeleine Witte-Vrees en Cennin. Foto: Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Vrijdagmiddag om 15.30 uur wordt aangevangen met de Wereldbekerfinale dressuur in Parijs. Inmiddels zijn de starttijden bekend. Nederland wordt vertegenwoordigd door Patrick van de Meer, Edward Gal en Madeleine Witte-Vrees. Wat betreft het einde geen verrassing: Isabell Werth heeft weer eens een van de laatste startplekken geloot.

In de Wereldbekerfinale dressuur is Patrick van de Meer met zijn 14-jarige Zippo de eerste Nederlander, die in de ring dient te verschijnen. Hij start als nummer vier van de achttien starts. Hij zal om 15.57 uur met zijn proef moeten aanvangen. Edward Gal start daarna, vlak voor de pauze, met Glock’s Zonik N.O.P. Hij staat als negende starter op de lijst met als starttijd: 16.42 uur. Direct na de pauze start Madeleine Witte-Vrees met haar hengst Cennin voor Nederland, als tiende dient zij in de ring te verschijnen. Dit zal om 17.06 uur geschieden.

Klik hier voor de startlijst van de Wereldbekerfinale dressuur.

Klik hier voor de overzichtspagina van Horses.nl over de Wereldbekerfinale 2018.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Eén reactie op “Loting Wereldbeker: Isabell weer aan het einde

  • eddy crul

    Ja beste Samantha Andriesse,men moet ver zoeken in de dressuur om iets te vinden dat eerlijk en correct verloopt.Als men deze situaties niet vlug onderkent en er iets aan doet, dan wordt dit de dood van de dressuur.Zelfs een eenvoudige loting kunnen ze door de druk van de wedstrijdorganisatoren niet meer op een eerlijke manier voor alle deelnemers laten verlopen.Waarmee ik natuurlijk niet gezegd heb dat deze loting niet eerlijk is verlopen.vr groet.EC

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook