Ga naar hoofdinhoud

Stevens en Bost domineren Leipzig

Roger-Yves Bost, hier met Castle Forbes Vivaldo van het Costersveld
Foto De Paardenkrant

Vandaag domineerden de Fransman Roger Yves Bost en de Duitser Mario Stevens de rubrieken in Leipzig. Vanochtend won Stevens met Quamina (v. Quidam’s Rubin) het 1,45m waarbij het ging om het behalen van de meeste punten in de snelste tijd. Bost eindigde met Castle Forbes Vivaldo van het Costersveld (v. Clinton) als tweede.

Stevens behaalde 65 punten in 50,54 seconden, strak genaderd door Bost met 65 punten in 50,61 seconden. Felix Hassman werd derde met Horse Gym’s Kira (v. Caretino) met hetzelfde aantal punten in 52,52 seconden.

Vanmiddag waren de rollen omgedraaid en waren de Duitser en de Fransman iets minder aan elkaar gewaagd. Roger Yves Bost won met Castle Forbes Cosma (v. Couleur-Rubin) en Stevens werd met Little Pezi (v. Lord Pezi) tweede. Bost rondde het parcours direct op tijd in 51,80 seconden af. Stevens deed er 54,07 seconden over. Robert Whitaker werd met de interessant gefokte, aangewezen hengst USA Today (v. Heartbreaker) derde in 54,97 seconden.

Klik hier voor de resultaten van de eerste rubriek over 1,45m.
Klik hier voor de resultaten van de tweede rubriek over 1,45m direct op tijd.

Bron: Horses

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook