Ga naar hoofdinhoud

Subtop: Twee lichte tour-zeges voor Dennis Ausma

Dennis Ausma was op dreef in Erica. Met Wonderboy DDH won hij de Prix St. Georges en met Blits eindigde hij tweemaal in de top vijf van het ZZ-Zwaar.

Dennis Ausma De Bruin's RandyDe lichte tour van Uden was dinsdag verdeeld over twee groepen Prix st. Georges. In de eerste groep was Kim Huizer met Oxford niet te verslaan, nadat zij een score van bijna 70% bij elkaar reed. De tweede groep kwam op naam van Dennis Ausma met United Texel. Ausma won tevens de Intermédiaire I.

Dennis Ausma vormt pas vier maanden een combinatie met United Texel (v. Flemmingh), het paard dat hij voor eigenaresse Mirjam Mischner rijdt. “Als hij zich straks helemaal gaat ontspannen, kan hij echt een soort van apart worden! Dat is de uitdaging!”, aldus Ausma. In de Intermédiaire I trok Ausma de overwinning naar zich toe met De Bruin’s Randy met 66,84%.

ZZ-zwaar
De grote groep ZZ-zwaar combinaties werd aangevoerd door Jessica Leijser. Met Winando bleef ze in de eerste proef net onder de 70%. De tweede proef kwam met 65,71% op naam van Saskia Poel en Unforgettable.

Lees vandaag het volledige verslag in De Paardenkrant.

Klik hier voor alle uitslagen.

Bron: Horses.nl/De Paardenkrant – Denise van Delden-Dekens

© Horses.nl, overname niet toegestaan. Op dit artikel rust copyright.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.