Ga naar hoofdinhoud

Succesvol tweede deel met gemiddeld 10.500 euro per veulen

Foto: Rick Helmink
Voor het tweede deel  van de Z-Quality Auction verschenen zaterdagavond achtentwintig veulens in de ring. De Veilingtopper van de zaterdagavond werd Taloubet Z-zoon Theoden Z  van fokker A.C. Wiemer uit Kesteren.  Hij bracht 26.000 euro op.  Dit was minder dan de topprijs van de zaterdagavond (30.000euro), maar het gemiddelde lag wel ruim 1000 euro hoger.

Op enige afstand volgde het merrieveulen  Zippit Z (Zandor Z x Clinton). Dit veulen werd afgeslagen op 19.000 euro.  Het gemiddelde van de merrieveulens kwam hiermee op 10.406 euro, terwijl een hengstveulen zaterdagavond gemiddeld 10.583 euro opleverde.

Klik hier voor alle veulens van het tweede deel van de Z-Quality Auction

Bron: Horses

Eén reactie op “Succesvol tweede deel met gemiddeld 10.500 euro per veulen

 • J Strijbos

  Wat een mooi evenement dat W K en wat hebben we toch weer goede paarden gezien in al die dagen ,en wat was het weer spanend,en wat dacht jullie van de veulens ? crisis maar niet bij zangersheide .
  Volg de filosofie van Mr Melchior voeg daar je fokkers kennes en gevoel aan toe en je ziet wat er in 10 jaar tijd gebeurd , en ik verzeker u geachte lezers ze zijn nog maar net begonnen.
  We mogen als fokkers en ruiters de familie Melchior erg dankbaar zijn voor wat zij in z n korte tijd bereikt en voor ons hebben gedaan ,maar vooral Mr Melchior hij was al die jaren de drijvende kracht, en zal als een fenomeen de geschiedeis boeken ingaan .
  M V G
  J.S.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.