Succesvolle dag voor junioren en Young Riders

Lisa Nooren

Foto De Paardenkrant

Op het CSIO voor junioren en Young Riders in het Franse Deauville presteerden de Nederlandse ruiters vandaag redelijk succesvol. Lisa Nooren eindigde in het 1,35 m-parcours op de tweede plaats. Sjaak Sleiderink kwam ook aan de start, maar reed het 1,40 m-parcours net niet goed genoeg voor een podiumplaats.

Hij zadelde Athene Z (v. Andiamo Z) en reed met de ruin een foutloos parcours in 59,60 seconden. Goed genoeg voor de vierde plaats. Het parcours werd gewonnen door de Brit Graham Gillepsie en Matterhoorn-zoon Veldheer. Zij reden het parcours uit in 54,86 seconden. Een kleine twee seconden sneller dan Niklas Krieg die op de tweede plaats eindigde.

Lisa Nooren en Flying Soucer Das Uburanas (v. Indoctro) hadden aan Alexandre Dufour en Qooper D’Argouges (v. Mozart des Hayettes) hun grootste concurrenten. Zij bleven met een tijd van 58,99 seconden Nooren nog geen halve seconde voor. Lisa Nooren sloot haar parcours af 59,25 seconden.

Bekijk hier de uitslag van het 1,35 m-parcours.
Bekijk hier de uitslag van het 1,40 m-parcours.

Bron: Horses

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.