Ga naar hoofdinhoud

Succesvolle dagen voor Smolders in Vilamoura

Harrie Smolders kent een succesvol concours in Vilamoura. Na afgelopen weekend de Grote Prijs op naam te hebben geschreven, reed hij zich in de jonge paarden rubrieken ook al in de kijker. Zo won hij woensdag met Okidoki van ’t Gelutt Z (v. Omar) de wedstrijd voor zevenjarige springpaarden en werd hij met Delilah Z (v. Darco) tweede bij de zesjarigen.

Bij de zevenjarige ging de tweede plek naar jonge, Belgische ruiter Jos Verlooy met eveneens een zoon van Omar, namelijk Omar’s Pride. Harrie Smolders, die paarden rijdt voor Jos’ vader Axel Verlooy, was Verlooy te snel af in 57,92 seconden. Verlooy finishte in 58,14 seconden. De derde plek ging naar Alain Bourdon.

Na Smolders was Vincent Vermeulen met Burlington (v. Argentinus) de beste Nederlander. Vermeulen eindigde op een zesde plek. Rogier Linssen viel nog net binnen de prijzen en werd met Beaujana (v. Quasimodo Z) veertiende.

Bij de zesjarige springpaarden moest Smolders de Portugees Luis Sabine Gonçalves met Hemingway van de Padenborre (v. Diamant de Semilly) voor laten gaan. Gonçalves reedeen foutloze barrage in 34,55 seconden. Ruim één seconde sneller dan Smolders met Delilah Z, die in 35,68 seconden finishte. De derde plek was wederom voor de Fransman Alain Bourdon.

Klik hier voor de resultaten van de zevenjarigen.
Klik hier voor de resultaten van de zesjarigen.

Bron: Horses

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook