Ga naar hoofdinhoud

TC Champ of Class DVB opnieuw aan kop

TC Champ of Class DVB (v. FS Champion de Luxe) blijft winnen. Sanne Vos reed de valk eerder al naar overwinningen van de Imperial Riding Cup in Uden en Nieuw en Sint Joosland. Afgelopen zaterdag wist de combinatie deze rubriek opnieuw te winnen, dit keer in Assen. Ze waren met 71,85% de enige combinatie die boven de 70%-grens uitkwam.

Dana van Lierop reed Equestricons Day of Diva (v. FS Don’t Worry) met 69,91% naar de tweede plaats. Het was Febe van Zwambagt die met Prince Z (v. Make my Day) de derde plaats opeiste. Zij scoorde 69,77%. Bondscoach Tineke Bartels reageerde na afloop tevreden. “Het is leuk om te zien dat de top vier uit deze wedstrijd eerder ook al goed gepresteerd heeft. Ik ben erg blij met de continuïteit waarmee deze jonge ruiters presteren.”

Sanne Vos staat dankzij haar drie overwinningen met 60 punten aan de leiding in de tussenstand. Febe van Zwambagt volgt met 52 punten. De voorlopige derde plek is met 45 punten voor Michelle de Jonge met Hagelkruis Valentijn (v. Leuns Veld’s Lord).

Klik hier voor alle uitslagen.

Bron: Horses.nl/KNHS

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.