Ga naar hoofdinhoud

Team Ernes haalt ruim 4.500 euro op voor KWF

Honderd familieleden en vrienden van Wim Ernes richtte onlangs 'United WE Stand' op om samen de sportieve uitdaging aan te gaan en geld op te halen voor alle onderzoeken naar kanker. Gisteren, op de dag dat Ernes 59 jaar zou zijn geworden, vond de sponsortocht plaats waarbij uiteindelijk 4.500 euro werd opgehaald. 

De sponsortocht werd gehouden in Limburg, tussen Schimmert en Valkenburg. Deelnemers konden lopend of fietsend mee doen. De tocht voerde langs plekken die een bijzondere betekenis voor Wim hadden, zoals zijn eigen huis, de stal waar zijn ruitercarrière begon en zijn favoriete eetgelegenheid.

‘In het teken van papa’

Maud Ernes: “Gisteren was een geweldige dag. Een dag die echt in het teken van papa stond, namelijk grenzen verleggen, afzien en uiteindelijk super trots zijn op jezelf. Ik had het gevoel dat deze dag bij iedereen naar boven bracht, van te voren niet durven dromen. Doorzettingsvermogen en teamspirit was overal voelbaar. Ons doel is zeker volbracht, helemaal omdat we een prachtig bedrag van ruim 4.500 euro mogen doneren aan KWF.”

Team geselecteerd

“Ik kan onze sponsoren, vrijwilligers, kanjers van deelnemers en onze familie niet genoeg bedanken. Kortom: een dag met mooie mensen die elkaar versterken, een dag om nooit te vergeten en die misschien wel een traditie gaat worden. En een klein detail dat wij heel speciaal vonden: er deden 27 fietsers en 58 wandelaars mee, 2-7-58 is de geboortedag van papa. Hij had zijn team op voorhand al geselecteerd”, vertelt Maud.

Bekijk hier een compilatie van de dag:

Bron: Paardenkrant-Horses.nl/KWPN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.