Ga naar hoofdinhoud

Team Nijhof Hippische Ondernemer van het jaar

Henk Nijhof Sr. met Heartbreaker. Foto: Team Nijhof
Op het Horse Event werd Team Nijhof vandaag uitgeroepen tot Hippische Ondernemer van het jaar 2015. Er waren drie kandidaten genomineerd voor deze titel, Lelymare Horses uit Lelystad, Stoeterij Horsea uit Harlingen en Team Nijhof uit Geesteren, deze laatste trok uiteindelijk aan het langste eind. "Wie uit zijn eigen opfok twee hengsten medailles ziet behalen, moet wel iets goed doen", aldus het vakblad De Hippische Ondernemer.

Vandaag vond het Hippisch Ondernemerscongres plaats op het Horse Event in Ermelo waarbij de titel Hippische Ondernemer 2015 werd uitgereikt. Vorig jaar was het dressuurstal van Baalen uit Brakel die er met deze mooie titel vandoor ging. Stichting HIP (Hippische Innovatie Projecten) heeft in samenwerking met het blad De Hippische Ondernemer de organisatie in handen. De verkiezing heeft als doel het bevorderen van het goed ondernemerschap in de paardensector.

De finalisten werden beoordeeld door een deskundige jury. Onder leiding van dagvoorzitter Humberto Tan werd uiteindelijk Team Nijhof als hippische ondernemer 2015 bekroond.

Jeannette Benedict-Nijhof laat op facebook weten super trots te zijn op deze blijk van waardering en het winnen van deze titel. “Dank aan allen die ons gekozen hebben en ik ben trots op het hele Team Nijhof”, aldus Jeannette Benedict-Nijhof.

Bron: Horses/ De Hippische Ondernemer

3 reacties op “Team Nijhof Hippische Ondernemer van het jaar

 • ketaki

  Zeer terecht dat ze deze titel hebben gewonnen.

  Jeannette Benedict Nijhof en Team Nijhof, van harte gefeliciteerd met deze titel.

  het is jullie gegund

 • linda

  Zeer terecht team nijhof heeft een fantastisch jaar gehad en het is een zeer fijne familie om mee te werken

 • tony v

  Correcte hardwerkende mensen doe zo verder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.