Ga naar hoofdinhoud

Testwedstrijd van start op de terreinen van Haras National du Pin

Alice Naber met Peter Parker
Alice Naber met Peter Parker Foto Lonneke Ruesink

Op de terreinen van de wereldruiterspelen van 2014 in het Franse Normandië vinden deze maand verschillende ‘test’ wedstrijden plaats. Dit weekend is dat voor Eventing een CCI2* op de landerijen van de Franse Staatsstoeterij Haras du Pin. Voor Nederland zijn hier Alice Naber en Althea Bleekman aan de start.

Na de gisteren verreden dressuur gaat de Italiaanse Vittoria Panizzon op Merlots Magic met 41,6 punten aan de leiding. De Australiërs Andrew Hoy met Cheeky Calimbo (42.1) en Christopher Burton met Graf Liberty (44.1) volgen op de tweede en derde plek. Alice Naber met Peter Parker staat zeventiende (52.8) en Althea Bleekman op Anmarsch eindigde 28ste met 57.2 punten.

Vandaag is de cross in Le Pin.

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook