Ga naar hoofdinhoud

Tonny Haselbekke plotseling overleden

Tonny Haselbekke Foto: Hippisch Twente

Vorige week donderdag is Tonny Haselbekke op 58-jarige leeftijd plotseling overleden. Dit meldt de website Hippisch Twente.

De uit Geesteren (Ov.) afkomstige Haselbekke was zelf een succesvolle landelijke springruiter op de Twentse concoursen. Hij werkte in zijn jonge jaren enige tijd voor de handelsstal van Jan Maathuis. Later legde Haselbekke zich toe op training en begeleiding, onder meer van zijn internationaal springende zoon en dochter Bart en Joyce.

Morgenavond is er op 19.00 uur een avondwake in de St Pancratiuskerk in Geesteren. De begrafenis vindt woensdag plaats.

Bron: Hippisch Twente

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook