Ga naar hoofdinhoud

Top van de wereld naar CSI5* Zürich

Sportfot/GCT

De echte wereldtop van de springsport trekt naar Zürich dit weekend, waar de wereldbekerkwalificatie verreden wordt. Maar liefst negen van de tien hoogst geplaatsten op de wereldranglijst nemen deel aan het vijfsterren-concours.

Alleen de Brit Nick Skelton ontbreekt van de top tien. De Nederlandse top tien-ruiters, Marc Houtzager en Gerco Schröder, doen dus ook mee in Zürich. Voormalig Olympisch kampioen Jeroen Dubbeldam zal ook aan de start verschijnen.

Bekijk hier de volledige deelnemerslijst.

Bron: Horses / Mercedes-csi.ch

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook