Ga naar hoofdinhoud

Topprijs 140.000 in Verden

VERDEN – De eliteveiling in Verden heeft een nieuw verkooprecord. Op de veiling van Hannoveraanse sportpaarden werd er 140.000 euro neergeteld voor een springpaard. Het gaat om een merrie, genaamd Grafina (Graf Top x Narew xx). Bij de dressuurpaarden bracht de topper 50.000 euro op. Friggia S (Fabriano x Weltmeyer) gaat naar de eigenaresse van ex-Wereldkampioen bij de jonge paarden Cherie, mevrouw Hoeber. Driekwart van de verkochte paarden gaan naar het buitenland, de twee toppers blijven echter in Duitsland zelf. De gemiddelde prijs bedroeg 11.839 euro.JH. (overname niet toegestaan)

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook