Trakehner stoeterij hoofdrol in Oostenrijkse tv-serie

Het zal je maar gebeuren, helemaal uit het niets hoor je op een dag dat je een eeuwenoude Stoeterij erft. Een Trakehner Stoeterij nog wel…….. Dit is het gegeven van een nieuwe tv-serie ‘Trakehnerblut’ die de Oostenrijkse zender Servus TV vanaf november gaat uitzenden. Het zelfde bedrijf maakte vorig jaar de Trakehner docu-film ‘Des Königs letzte Pferde’.

Servus TV, het tv-station van Red Bull baas Dietrich Mateschitz brengt de heuse drama-serie Trakehnerblut op het scherm. Het is een familiedrama vol intriges en met natuurlijk een liefdesverhaal. Alle paarden op de stoeterij zijn echte Trakehners, zij spelen hun rol net als de acteurs van de serie.

Het speelt zich allemaal af op een echte stoeterij en zijn er prachtige natuuropnames te zien. De paarden worden onder meer gevolgd op wedstrijden. Ook speelt er zich van alles af in de chique familie woning in Wenen. Dat wordt smullen!

Vanaf 2 november gaat de serie draaien. Op de Nederlandse kanalen is Servus TV niet te volgen, maar wel via de site van Servus TV.

Bron Trakehner Contact

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.