Ga naar hoofdinhoud

Twee Nederlanders in toptien bij dressuur

LAUSANNE – Edward Gal heeft goede zaken gedaan bij de Wereldbekerwedstrijd in Amsterdam. Door de winst met Lingh verdiende hij twintig punten en staat nu met in totaal 41 punten 7e in de tussenstand van de West-Europese liga. Sven Rothenberger staat op een vijfde plaats met 49 punten. Zij zijn goed op weg naar een finaleplaats in Las Vegas, maar ondervinden nog behoorlijk wat concurrentie van onder meer Ann Katrin Linsenhoff uit Duitsland, Carl Hester uit Groot-Brittannië, Silvia Iklé uit Zwitserland en Andreas Helgstrand uit Denemarken, die de top van het klassement bezetten. Zoals het zich laat aanzien wordt het in ieder geval een buitengewoon gemeleerd gezelschap tijdens de Wereldbeker finale, waar het ooit ook wel eens anders is geweest.JH. (overname niet toegestaan)

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook