Ga naar hoofdinhoud

Twee nieuwe hengsten voor Kühner

De Duitse ruiter Max Kühner heeft voortaan de beschikking over twee Beierse staatshengsten. Het betreft de zevenjarige Curriculo (v. Contendro I) en de dertienjarige Acajou (v. Asti Spumante).


Voorheen werd Curriculo door Thomas Mühlbauer gereden, maar nu zal Kühner de hengst overnemen om binnenkort zijn debuut te maken in de internationale Youngster Tour. Mede-eigenaar Kristian Kniha bracht Acajou uit op driesterrenniveau, maar vanwege gebrek aan tijd vanwege studie zal Kühner de hengst overnemen. Beide hengsten worden louter voor de sport ingezet en zijn niet voor de fokkerij beschikbaar.

Bron: Horses / Zuechterforum.de

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook