Ga naar hoofdinhoud

Twee nieuwe paarden voor Meredith Michaels-Beerbaum

Na de verkoop van Bella Donna naar Qatar was Meredith Michaels-Beerbaum op zoek een paard voor de zwaarste proeven. Mogelijk treden er nieuwe paarden in de voetsporen van Shutterfly en Co.


Het eerste paard is de negen jaar oude Zweedse schimmel Fendi (v. For Feeling), verkocht door Lisen Bratt Fredricson. De ruin werd uitgebracht door Stephanie Holmen die zich onder andere als zesde plaatste in de U25 Tour bij de Saut Hermès in Parijs. Oorspronkelijk wilde Fredricson het paard behouden, maar na de recente successen was de vraag was groot. Uiteindelijk werd er een bod gedaan dat ze niet kon weigeren.

De tweede nieuwe toevoeging aan de stal van Michaels-Beerbaum in Thedinghausen, Bremen is de zeven jaar oude Franse Tequila de Lille (v. Luciano). Voorheen gereden door de Zweedse Angelica Augustsson . Bij de Mediterranean Tour in Oliva, lieten de twee opeenvolgende foutloze rondes zien. Ashford Farm heeft de merrie verkocht. Manager Enda Carroll zei : “We zijn erg blij om te zien dat Tequila de Lile naar een ruiter van het kaliber Meredith Michaels–Beerbaum gaat en we verheugen ons om te zien wat ze samen kunnen bereiken.”

Bron: WoS / Horses

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook