Ga naar hoofdinhoud

Tweetal nieuwe paarden voor Reed Kessler

Reed Kessler met Cylana. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

De achttienjarige Reed Kessler krijgt de beschikking over de tienjarige ruin Wolf S (v. Numero Uno). Wolf S werd voorheen gereden door de Zwitser Romain Sottas. Ook de elfjarige Soraya de l’Obstination (v. Kashmir van Schuttershof) gaat het team van Kessler versterken. De merrie werd voorheen gereden door José Thiry.

De 25-jarige Sottas reed Wolf S voornamelijk in jeugdwedstrijden. Soraya heeft al meer ervaring, Thiry reed haar al op 1,50m niveau. Beide paarden zijn aangekocht door een syndicaat van eigenaars die willen bijdragen aan het doel van Kessler: in 2013 de top 30 van de wereld bereiken.

Momenteel staat de jonge amazone al op de 45ste plek van de wereldranglijst. In 2012 werd zij de jongste ruiter ooit die deelnam aan de Olympische Spelen.

Bron: Horses / Equnews.be

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook