Ga naar hoofdinhoud

Utrechtseweg 30 te Heelsum

Utrechtseweg 30 te Heelsum – vraagprijs € 1.195.000,- k.k.
Het ultieme buitenleven ervaren! Op een besloten domein in het beekdal aan de rand van de Veluwezoom en toch centraal gelegen tussen Arnhem en Wageningen, wordt u aangeboden een LUXE EN ROYAAL LANDHUIS met ruim bijgebouw met paardenstallen op circa 2 hectare! Als u van paarden houdt, of het opknappen en tentoonstellen van uw oldtimers, samen wonen met uw familie of zelfs mantelzorg realiseren, het is allemaal mogelijk op deze locatie. Met de perfecte ligging ten opzichte van steden als Arnhem, Wageningen en Nijmegen met (internationaal) onderwijs op HBO en Universitair niveau. Ideaal om met uw gezin te resideren en eventueel werk en wonen te combineren. Het is verrassend dat de A50, gelegen ten oosten van het perceel, nagenoeg geen geluidsoverdracht geeft. Vanwege het verhoogde talud en de natuurlijke begroeiing in combinatie met geluidsschermen en het geluidsarme asfalt zijn hiervoor grondige maatregelen genomen. De ligging is aan de rand van het dorp en niet afgelegen, toch ervaart uw maximale rust en privacy op uw eigen terrein.

Via de op afstand bedienbare elektrische toegangspoort en de 80 meter lange verharde, verlichte, over het terrein slingerende oprijlaan, rijdt u naar het schitterend gelegen landhuis. Het object is in 1860, met oorspronkelijke bestemming wasserij en strijkerij’, aan de Heelsumse Beek gebouwd. Het bijzonder ruime woonhuis is in 2011 – 2012 met de beste materialen volledig gerenoveerd. Oude tekeningen en ansichtkaarten dienden daarvoor als uitgangspunt. De sfeer in de woning is bijzonder prettig: eigentijds, veel licht, neutrale kleurstellingen en veel luxe mét behoud van de grandeur van een eeuw geleden. Het pand is zeer goed geïsoleerd: het nieuwe dak, de buitenmuren, de nieuwe vloeren en de hardhouten kozijnen, met uitsluitend isolerende beglazing, voldoen aan de hoogste isolatiewaarden.

De begane grond wordt met vloerverwarming onder het Braziliaans leisteen op de juiste temperatuur gehouden. Dit kan per vertrek worden geregeld. De vertrekken op de bovenverdieping worden verwarmd middels radiatoren. Vier van de vijf grote slaapkamers in het pand zijn voorzien van een eigen badkamer. Het warme water voor de verwarming en de badkamers, wordt geleverd door twee Remeha HR ketels (2012). Het pand is prachtig afgewerkt, u kunt er zo in!

Alle ruimte voor uw paarden
Multi functioneel bijgebouw van ca. 5,4 x 10,2 x 5,5 m met zolder. Het karakteristieke bijgebouw (oorspronkelijk gebouwd als drogerij) telt twee verdiepingen en is in 2013 voorzien van een nieuw geïsoleerd dak. Het bijgebouw is thans in gebruik als garage/opslag. Aan de zijkant van het bijgebouw zijn twee paardenstallen en een poetsplaats gerealiseerd. Vanuit de paardenstallen loopt u via het erf naar de paddock met schuitstal, het weiland in. Aan de rechterzijde van de oprijlaan bevindt zich een professionele manegebak. De bodem bestaat uit achtereenvolgens 40 cm zand, een kunstgrasveld met daarop 8 cm MC3 rijbakzand. De manegebak is voorzien van een sproei installatie die gevoed wordt vanuit een eigen waterbron met krachtige pomp. Daarmee bevloeit u in de droge zomerdagen ook kosteloos uw tuin.

Graag laten wij u dit landhuis van binnen en van buiten zien en het buitenleven ervaren, alleen hierdoor krijgt u een juiste indruk!

http://www.drieklomp.nl/Utrechtseweg-30-HEELSUM-20170712112753163

Lees ook