Ga naar hoofdinhoud

Uvex levert helmen aan KNHS

De Duitse fabrikant van helmen, Uvex, voorziet vanaf 1 mei alle KNHS-kaderleden in alle disciplines van Uvex helmen. Dit werd afgelopen weekend tijdens Indoor Brabant bekendgemaakt. “Onze keuze is op de firma Uvex gevallen, omdat zij bovengemiddelde veiligheidsstandaards en hoogste kwaliteit garanderen, wat voor onze eliteruiters natuurlijk hoogste prioriteit heeft”, aldus KNHS-Managing Director John Bierling.

“Wij zijn sinds twee jaar actief in de hippische sport en zijn de officiële leverancier van het Duitse DOKR en het Oostenrijkse nationale jeugdteam. Daarnaast voorzien wij sinds ruim een jaar het Rabo Talentteam van onze helmen. Wij stellen alle Nederlandse kaderleden onze topmodellen uit de hardschaalproductie ter beschikking. Deze helmen worden geproduceerd volgens de nieuwste inzichten en bieden ondanks het extreem lichte gewicht toch optimale veiligheid en ventilatie”, aldus directeur verkoop hippische producten Marcus Krehan.

In Den Bosch werd ook de nieuwe kledinglijn van PK International Sportswear en hoofdsponsor Rabobank voor de nationale teams die uitkomen op landenwedstrijden en internationale kampioenschappen gepresenteerd. Van deze teamkledinglijn is ook een consumentenlijn beschikbaar, ‘de supporterscollectie’. Deze bestaat uit een poloshirt, een sweatvest en een jack.

Bron: Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.