Ga naar hoofdinhoud

Van Berkel stalamazone bij Fransen

BENEDEN LEEUWEN – Jeugd dressuuramazone Bibi van Berkel gaat aan de slag als stalamazone bij René Fransen in Boven Leeuwen. Van Berkel was afgelopen jaar bijzonder succesvol met het paard Nistria Utopia (v.Inferno), die in eigendom is van haar buurman. Ze reed zich met de bruine merrie naar het brons op het Nederlands Kampioenschap voor junioren en plaatste zich daarmee voor het Europees Kampioenschap in het Deense Aarhus. Hier won ze met het team een zilveren medaille en werd in de individuele finale achtste.JH. (overname niet toegestaan)

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook