Ga naar hoofdinhoud

Van der Schans winnaar Grote Prijs Paderborn

Wout-jan van der Schans en Albert Zoer hebben zojuist de rollen omgedraaid wat betreft de klassering. Eerder vandaag werd Van der Schans derde en Zoer eerste in de 1.45m-rubriek. Nu is Van der Schans in de Grote prijs van Paderborn met de winst ervandoor gegaan en nam Zoer de derde plek in.

Van der Schans wist in het 1.55m hoog springparcours met Capetown een rits aan ruiters achter zich te laten, waaronder de nummer twee Abdel Saïd. Een tijd van 46.93 konden Saïd en Dakota net niet halen, maar door de gezette tijd van 47.02 seconden bleef hij wel Zoer voor. Die reed met Abra Kadabra een foutloze rit in 48.49 seconden. Een langzamere tijd dan anderen in de barrage, maar op deze top drie na wist niemand foutloos te blijven.

Op de vierde plaats eindigde de Zweed Jens Fredericson met Lunatic, gevolgd door de Braziliaan Bernardo Alves met Starling 7. Beiden hadden een springfout in de barrage.

Verder streden meerdere Nederlandse combinaties in deze Grote Prijs: Gert-Jan Bruggingk en Vampire werden zesde, Willem Greve en Carambole achtste, Timothy Hendrix en Cedrick 24ste, Leopold van Asten en VDL Groep Zidane 27ste, Jeroen Dubbeldam en Quality Time TN 32ste en Michel Hendrix en Eder van den Blauwaert 36ste.

Bekijk hier de uitslagen.

Bron: Horses

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.