Ga naar hoofdinhoud

Van der Schans wint 1,50m met Sacramento

Wout-Jan van der Schans met Sacramento Foto De Paardenkrant

Zojuist won Wout-Jan van der Schans met Sacramento (v. Leendert) het 1,50m in Drachten. In een zeer snelle tijd van 31,86 liet hij concurrenten Amy Graham met de spectaculaire Bella Baloubet (v. Baloubet du Rouet) en Michel Hendrix met de eveneens spectaculaire SF Tin Tin (v. Phin Phin) achter zich.

Als derde starter in de barrage zette Van der Schans de eerste foutloze ronde neer. Alle daaropvolgende combinaties reden zich stuk op zijn tijd. Graham kwam met 32,07 seconden nog dicht in de buurt. Haar Bella Baloubet speelde met de 1,50m hoge hindernissen. Ook SF Tin Tin leek geen enkele moeite te hebben met het parcours en werd door Hendrix geweldig rondgestuurd in 34,38 seconden.

De vierde plek ging naar Piet Raijmakers Junior met Van Schijndel’s Valentino (v. Cavalier), gevolgd door Wesley Heijdens met Pavarottie H (v. Kigali). Heijdens was de snelste vierfouter in de barrage in een tijd van 30,31 seconden. Zeer overtuigend sprong ook de KWPN goedgekeurde hengst Zirocco Blue VDL (v. Mr. Blue) onder Jur Vrieling. De pas achtjarige hengst maakte zijn debuut in het 1,50m en had jammerlijk een fout op de laatste oxer van de barrage.

Klik hier voor de resultaten.

Bron: Horses

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook