Ga naar hoofdinhoud

Van der Vleuten derde in 1,40m

Vanmiddag werd Maikel van der Vleuten met de BWP-goedgekeurde Jewel’s Carat (v. Quasimodo van de Molendreef) derde in het 1,40m in Bordeaux. Michel Robert veroverde het eerste geld met Catapulte (v. Limbo), gevolgd door Marcus Ehning met Champion F.P. (v. Champion du Lys).

Van der Vleuten reed de zoon van voormalig Olympisch kampioene Classic Touch (v. Caletto II) in 57,80 seconden naar de derde plek. Robert was beduidend met 55,61 seconden sneller. Ehning legde de direct-op-tijd rubriek af in 56,88 seconden.

Andere Nederlander Gerco Schröder kreeg met Seoul (v. Thunder van de Zuuthoeve) vier strafpunten te verduren, waardoor de combinatie niet verder kwam dan een 24ste plek. Jeroen Dubbeldam en Zhivago (v. No Limit) kreeg vijf strafpunten.

De Zwitser Steve Guerdat, die gisteren werd afgevoerd naar ziekenhuis na een trap van een paard, verscheen vanmiddag toch nog niet aan de start. In een bericht aan de pers liet hij eerder vandaag nog weten dat hij hoopte vandaag te kunnen starten. Wellicht zit het hem vanavond wel mee.

Klik hier voor de resultaten.

Bron: Horses / CSI Bordeaux

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook