Ga naar hoofdinhoud

Van Grunsven opent Aken met zege in Lichte Tour

(14.00u) 24 augustus – Een goed begin is het halve werk. De goedgekeurde zwarte hengst IPS Painted Black (v.Gribaldi) werd woensdagochtend door Anky van Grunsven naar de duidelijke winst gereden in de Lichte Tour. De Prix St.Georges werd door haar gewonnen met een score van 72,75%. Bij drie juryleden stond het duo op een eerste plaats. Ernst Bachinger uit Oostenrijk zag er een vierde plaats in. Anky (foto) was de enige Nederlandse combinatie die in de Prix St.Georges aan de start verscheen. De plaatsen twee tot en met vijf gingen naar Duitse combinaties. Uitslag: Prix St.Georges: 1.Anky van Grunsven NED – IPS Painted Black 72,75% 2.Matthias Alexander Rath GER – Cantelli 70,90% 3.Nadine Capellmann GER – Bouton 70,60% 4.Isabell Werth GER – Polano 69,45% 5.Suzanne Lebek GER – Floris 68,85% 5.Monica Theodorescu GER – Whisper 68,85% (JH, overname niet toegestaan)

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook