Ga naar hoofdinhoud

Van Paesschen tweede in door Litouwen gedomineerd 1,40 m

Constant van Paesschen hier met Citizenguard Cadjanine Z. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

De jonge Belg Constant Van Paesschen en de elfjarige merrie Diamanthina van ’t Ruytershof (Diamant de Semilly x Carthago) kwamen vandaag dichtbij de overwinning in het 1,40 m, maar moesten met de tweede plaats genoegen nemen. Hun geklokte tijd van 50,47 seconden was voldoende voor de eerste plek, maar door vier strafseconden door een gevallen balk kwam de zege in handen van Kristupas Petraitis uit Litouwen.


Bart Bles zette een prima prestatie neer door met het achtjarige toptalent Babylotte (Dollar du Mûrier x Concorde) op de zesde plek te eindigen. Hun tijd was 59,63 seconden en ze lieten alle balken in de lepels. De uit Litouwen afkomstige winnaar Petraitis pakte in 53,74 seconden de zege met Lordanos-zoon Lordano. De ruiters uit Litouwen waren opvallend succesvol, want Andrius Petrovas pakte de derde plek.

Henk van de Pol kwam ook nog in aanmerking voor prijzengeld. Met de achtjarige Vancouver-zoon Bent (mv. Voltaire) – tot voor kort gereden door Bart Lips – werd hij twaalfde in 62,89 seconden.

Klik hier voor de resultaten.

Bron: Horses

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook