Ga naar hoofdinhoud

Vandaag startsein Jumping Amsterdam

AMSTERDAM – Vandaag begint in de RAI Jumping Amsterdam. Hoogtepunten van de dag zijn de drie finales van de Jumping Jackpot in respectievelijk de klasse L, M en Z. Daarnaast wordt er ook al een internationale 1.50m springrubriek verreden. Naast de vele showrubrieken die over vier dagen verspreid zijn, zijn natuurlijk de Wereldbeker dressuur en springen, en de Grote Prijs van Amsterdam over 1.60m op de zaterdagavond publiekstrekkers. Via deze site zijn de uitslagen actueel te volgen.JH. (overname niet toegestaan)

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook