Vereecke domineert 1,40 meter-rubriek

Koen Vereecke met Fetard de la Pomme Foto: Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Met ruim 3,5 seconden voorsprong won Koen Vereecke gisteravond met overmacht de Simon’s Horse Shop-prijs. Hij verscheen halverwege de groep aan de start met Fetard de la Pomme (v. Querlybet Hero), maar geen enkele ruiter na hem wist bij zijn scherpe tijd in de buurt te komen. Vereecke en Fetard de la Pomme finishten in 59,88 seconden.

Voor Vereecke was de tijd al op scherp gezet door landgenote Chloe Vranken met Elton Jones (v. Clinton). Zij noteerden een tijd van 63,28 seconden, goed voor een tweede plaats.

Belgisch podium

Het Belgisch podium werd compleet gemaakt door Kim Thiry. Zij stuurde de tienjarige Givale vd Windheuvel (v. Winningmood van de Arenberg) in 63,92 seconden foutloos door het parcours.

Beste Nederlander

Het beste Nederlandse resultaat was de zevende plaats. Anna-Liza Makkinga had met haar Argentinus-dochter Celena 67,78 nodig om het parcours over 1,40 meter foutloos te voltooien.

Klik hier voor de uitslag.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.