Ga naar hoofdinhoud

Verkiezing Hippisch Ondernemer van het Jaar 2015

Dressuurstal van Baalen, Hippische Ondernemer van het Jaar 2014.
In 2015 organiseert de Stichting Hippische Innovatieve Projecten (HIP) voor de elfde keer de verkiezing van de Hippisch Ondernemer van het Jaar. Denkt u dat u met uw bedrijf kans maakt of kent u wellicht een andere hippische ondernemer die de titel verdient, dan kunt u kandidaten aanmelden bij de Stichting HIP.

Uit de aanmeldingen worden door de juryleden van de verkiezing vijftien bedrijven aangewezen om bezocht te worden door HBO studenten van HAS Hogeschool. De studenten maken hiervan een bezoekrapport. Aan de hand van de rapporten zal de jury een keuze maken en de drie genomineerde ondernemers voor de eindronde aanwijzen. Deze genomineerden worden door een delegatie van de jury bezocht en vervolgens wordt de winnaar aangewezen tijdens het Ondernemerscongres op Horse Event, dat op vrijdag 11 september 2015 op het Nationaal Hippisch Centrum (KNHS) in Ermelo wordt gehouden.

U kunt uw aanmelding(en) per post of e-mail sturen naar het secretariaat van de Stichting HIP: t.a.v. Esther Tacken, Koestraat 9, 5095 BD Hooge Mierde, email: [email protected].

Bron: FNRS.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.