Ga naar hoofdinhoud

Verkiezing Hippische Ondernemer van het Jaar van start

Voor het dertiende keer wordt dit jaar de Hippische Ondernemer van het Jaar verkozen. De uitreiking vindt plaats op vrijdag 8 september tijdens Horse Event 2017. Wie als ondernemer in de paardenbranche een uitstekende ondernemersprestatie heeft geleverd kan meedingen naar de titel ‘Hippische Ondernemer van het Jaar 2017’. In de komende periode staat de voorronde van de verkiezing op de agenda.

De verkiezing is een initiatief van Stichting HIP (Hippische Innovatie Projecten) en draagt bij aan de bevordering van goed ondernemerschap in de paardensector. Winnaars ontvangen niet alleen mooie prijzen en de eer, zij ondervinden tevens de positieve uitstraling op hun bedrijf. Het levert waardering en publiciteit op.

Podium

Maaike van Rijn van Ponymanege Equito uit Amstelveen is erg blij met de verkiezing tot Hippische Ondernemer van het Jaar 2016. “Het heeft ons team een kick gegeven. We kregen een podium voor onze boodschap, bijvoorbeeld doordat we de Kettingbrief in de Paardenkrant mochten schrijven”, aldus Van Rijn.

Selectietraject

Elke hippische ondernemer kan zijn bedrijf of dat van een ander aanmelden, mits men voldoet aan de voorwaarden van deelname en men uiterlijk 1 mei kandidaat is gesteld bij het secretariaat van Stichting HIP. Ondernemers die kandidaat gesteld zijn doorlopen een selectietraject waar uiteindelijk drie genomineerden uit voortkomen. De drie geselecteerde bedrijven worden door de jury aan de hand van de volgende criteria beoordeeld: klantgerichtheid van de onderneming, onderscheidend vermogen, aandacht voor kwaliteitsverbetering, deelname aan collectieve regelingen binnen de sector, personeelsbeleid en bijscholing en het behaalde en verwachten financiële rendement. Bij de beoordeling houdt de jury rekening met de diverse deelsectoren van de paardensector.

Aanmelden kan via [email protected].

Bron: DeHippischeOndernemer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.