Ga naar hoofdinhoud

Verkiezing ‘Hippische Ondernemer van het Jaar’ weer van start

Dressuurstal van Baalen, Hippische Ondernemer van het Jaar 2014.
De Stichting HIP organiseert dit jaar voor de twaalfde keer de verkiezing van de 'Hippische Ondernemer van het Jaar'. Deze verkiezing is een initiatief van Stichting HIP (Hippische Innovatieve Projecten), in samenwerking met het tijdschrift De Hippische Ondernemer. Kandidaten mogen zichzelf nomineren, maar kunnen ook kandidaat gesteld worden door iemand anders.

De verkiezing draagt bij aan de bevordering van goed ondernemerschap in de paardensector. De prijsuitreiking vindt plaats op vrijdag 9 september 2016 op Horse Event in Ermelo. Elke hippische ondernemer die een uitstekende ondernemersprestatie heeft geleverd en die voldoet aan de de voorwaarden kan meedingen naar de titel ‘Hippische Ondernemer van het Jaar 2016’.

Ondernemers die kandidaat gesteld worden, of die zichzelf kandidaat stellen, worden bezocht door een projectteam bestaande uit studenten van HAS Hogeschool. Er worden maximaal 20 bedrijven bezocht, bij meer dan 20 kandidaat-bedrijven maakt de jury een eerste selectie.

Naar aanleiding van het bezoek schrijft het projectteam een rapport dat aan de jury wordt opgeleverd. De inzendingen worden beoordeeld door de jury. De jury selecteert drie genomineerden, van wie de namen medio juli worden bekendgemaakt. De jury bezoekt de drie genomineerden en geeft hierbij een eindbeoordeling.

Klik hier voor de voorwaarden en het indienen van kandidaten.

Bron: FNRS

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.